Kipor

Welkom bij KIPOR.NL – de website voor al uw KIPOR producten.

Op KIPOR.nl vindt u zowel lichtgewicht hand-generatoren als de zwaardere modellen voor de bouw of de industrie.

Met onze uitstekende kennis en ervaring en gezien grote keuze van KIPOR aggregaten kunnen wij u adviseren bij de keuze van het juiste model.

Zowel geschikt voor de consument als de professionele gebruiker wordt elke KIPOR op maat geleverd, en met 2 jaar fabrieksgarantie zorgt KIPOR ervoor dat u zorgeloos kunt blijven genieten van uw product.

Stroomvoorziening is tegenwoordig onmisbaar. Om altijd en overal de passende stroomvoorziening te hebben biedt KIPOR  een uitgebreid assortiment van kwalitatief hoogwaardige benzine- en diesel-aggregaten.

Het is namelijk belangrijk dat u een generator koopt die meer capaciteit heeft dan u nodig heeft. De aangesloten apparatuur kan bij het opstarten een “piekstroom” afname vragen, die aanzienlijk hoger is dan er staat omschreven op het product. Onder het kopje stroom afname vindt u een kleine uitleg hoe deze piekspanning werkt.

Wij leveren alle KIPOR producten tegen zeer scherpe prijzen en bieden bovendien hoogwaardige service.

KIPOR is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een zeer grote leverancier van generatoren / aggregaten in de wereld. KIPOR is continu bezig met innovatie, ontwikkeling en milieu en zorgt er op die manier voor altijd de nieuwste technologie in huis te hebben.

Een KIPOR aggregaat is, gezien zijn uitmuntende prijs-/kwaliteitsverhouding, een perfect alternatief voor de vaak veel duurdere modellen van andere merken.

KIPOR.NL is niet alleen een website met een web shop. Wij kunnen u tevens ontvangen in onze showroom, waar u terecht kunt voor een persoonlijk advies en waar u de diverse modellen van KIPOR aggregaten kunt bekijken.

Showroom – Molenlei 2 j+k – 1921 CZ Akersloot – The Netherlands

Tags: , , , ,

Comments are closed.
UA-47802642-3